Xarxes socials- Consells per millorar la presència de la teva empresa en xarxes socials- 2020

redes sociales

El màrqueting digital està adquirint cada dia més importància per a tot tipus d’empreses i autònoms. Guanyar presència a Internet és un objectiu per als que s’obren a un món cada vegada més globalitzat, en el qual deixen d’existir les fronteres físiques com les coneixíem fins fa pocs anys. Fer de les xarxes socials un aparador de la teva feina o dels béns i serveis que ofereixes a el públic pot ser la manera idoni de veure augmentar els teus beneficis.

A continuació t’oferim alguns consells perquè treguis partit a la teva presència en aquest mitjà i a el pla que desitgis posar en marxa.

Set formes de treure partit al teu estratègia socialmedia

Pren nota d’aquestes recomanacions i comprova la seva validesa pel que fa les portis a la pràctica:

1. Obre un perfil en una xarxa social … o en diverses

Analitza quin és el teu públic i tracta d’esbrinar quina és la seva xarxa social preferida. A partir d’aquesta informació, crea un perfil a ella o, millor encara, crea perfils en diferents xarxes socials com Facebook, Instagram, Twitter, YouTube …

2. Recorre a l’ecomerce des del teu perfil

Algunes xarxes socials, com Instagram, permeten impulsar l’ecommerce des del perfil que obris. Només has de mostrar els teus productes, incloure el preu i una manera d’adquirir-los mitjançant la botiga en línia.

3. Crea continguts exclusius

Té cura el contingut que comparteixes en socialmedia. L’idoni és que optis per l’exclusivitat, fotografies i textos de gran qualitat creats especialment per al teu compte. Oblida’t de copiar imatges i plagiar el que altres escriuen.

4. Contracta a un professional perquè porti les teves xarxes

A no ser que estiguis degudament capacitat per a aquesta tasca, és millor que deixis en mans d’un professional de les xarxes socials o community manager teu perfil. D’aquesta manera t’asseguraràs que no comets errors i les teves xarxes estan sempre ben ateses, amb algú que pot respondre immediatament als dubtes o preguntes que se li formulin.

5. Observa a la competència

Coneix el nostre competència més directa per conèixer quins continguts comparteix, quines estratègies desenvolupa i, fins i tot, quins errors comet. Serà la millor manera de millorar l’estratègia que els teus competidors portin a la pràctica.

6. Estudia la resposta de públic

A mesura interactuar amb els teus seguidors, presta atenció a quins continguts gaudeixen de més acceptació, quins són els productes més demandats, quines estratègies calen més … i amb els resultats, actualitza el teu pla per millorar.

7. Configura un calendari de continguts

Programa quins continguts vas a pujar als teus xarxes socials i en quines dates. Fes-ho en base al teu pla i tenint en compte tots els factors estratègics per millorar el SEO i el SEM.

Segueix aquestes recomanacions de màrqueting digital i dóna el salt a les xarxes socials que t’ajudaran a impulsar el teu negoci.

2 comentaris a “Xarxes socials- Consells per millorar la presència de la teva empresa en xarxes socials- 2020”

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt