Per què és important invertir a Google ADS?

Google Ads

Google Ads és la principal plataforma per dur a terme campanyes de SEM (posicionament web).

Actualment, disposar d’una estratègia de màrqueting digital definida és primordial perquè puguis treure partit de totes les oportunitats que et pot oferir aquest canal.

En aquest post, et volem explicar les principals característiques que no has de perdre de vista.

Els aspectes de Google Ads que heu de conèixer

Google Ads és una de les principals plataformes de publicitat que pots trobar i ofereix una

gran varietat de possibilitats en forma de campanyes que és interessant que exploris. Una de les principals són els anuncis de cerca. Google és actualment el principal cercador a nivell

mundial, amb milions de cerques a cada moment.

Per aquesta raó, resulta molt interessant poder col·locar un anunci que apunti al vostre lloc web. Aquest tipus de campanyes et permetrà trobar usuaris que tinguin una alta intencionalitat de compra perquè, per això, han fet aquest tipus de cerca. A més a més, podràs segmentar en aquelles ubicacions que siguin del teu interès. I, el millor, és que només pagaràs per aquells clics que rebis al teu lloc web.

Per tant, no necessitaràs un pressupost massa elevat per començar la teva estratègia, a diferència del que et trobaràs a la publicitat tradicional.

Aquest pressupost el podràs modificar fàcilment depenent de si vols arribar a una quantitat més gran del mercat disponible.

A l’hora de configurar una campanya , haureu de seleccionar les paraules clau per les quals voleu aparèixer. És important entendre com fer-ho, ja que, en cas contrari, pots aparèixer per termes de cerca no adequats per a la teva empresa. Les conseqüències poden ser  que els teus anuncis siguin de mala qualitat, paguis més per cada clic o et gastis part del teu pressupost inútilment. Un altre dels grans avantatges del màrqueting digital és que et permet fer accions deremàrqueting tornant a impactar un usuari que ja ha visitat el teu lloc web.

Google Ads
Google Ads

Campanyes de Display i de vídeo

També hi ha altres canals que pots explorar d’acord amb el teu objectiu de negoci.

Les campanyes de Display o YouTube estan enfocades a donar a conèixer la teva marca o producte al públic en general. En canvi, les campanyes de Shopping estan dirigides a tots els

e-commerce que volen promocionar tot el catàleg.

L’automatització és un altre dels grans trets d’identitat de Google. En els darrers anys,

tenim a la nostra disposició les anomenades estratègies de licitació intel·ligents. Aquestes es centren en trobar aquells usuaris que tenen més possibilitats de generar una conversió i, per tant, complir amb el teu objectiu de negoci.

A més, YouTube i Google Ads van ser precisament les àrees que més creixement de negoci

van tenir al llarg del 2021. D’acord amb les dades publicades per Alphabet, la matriu de Google,

aquesta pujada va ser del 69% respecte als números del 2020. En conseqüència, parla molt clar de l’oportunitat que tens per potenciar les vendes o arribar als clients potencials de la teva negoci si saps jugar bé les teves cartes.

Agència de màrqueting especialitzada pel teu negoci

Una de les millors opcions per portar la teva estratègia de Google Ads al següent nivell és posar-te en mans d’una agència de màrqueting amb una gran experiència en aquest canal.

A SYB, disposem d’un equip especialitzat que analitzarà amb cura i de manera personalitzada el teu negoci.

D’aquesta manera, et podrà recomanar la millor estratègia perquè puguis rendibilitzar al màxim el teu pressupost en tot moment. Les campanyes SEM són els millors canals per aconseguir beneficis. Posa’t en contacte amb nosaltres i comença a engegar el teu pla digital d’èxit.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt