Què és el content màrqueting i per què és tan important per a la teva empresa

marketing de contenidos
màrqueting de continguts

El màrqueting de continguts t’ajuda a assolir al teu públic objectiu. En aquesta entrada t’expliquem què és i per què és tan important que el implementes

El content màrqueting o màrqueting de continguts et resultarà de gran utilitat. Siguin vídeos o textos, és una estratègia que t’ajudarà a arribar de forma senzilla al teu públic objectiu, consolidar la teva posició en un sector i molt més. Si no coneixes el que pot fer per tu, en aquesta entrada t’ho expliquem.

Què és el màrqueting de continguts?

Què és el màrqueting de continguts?

A més, tingues en compte que bona part de l’contingut que ofereixis serà de caràcter gratuït. Un bon exemple, comunament del seu ús, són les entrades d’un bloc. En elles pots oferir consells i qualsevol altra informació d’interès per al públic. Així, crearàs una relació que s’anirà cimentat a llarg termini i que consolidarà la posició de la marca com a especialista en una matèria.

És una estratègia a llarg termini, la qual requereix una inversió de temps, constància i esforç alta. A poc a poc veuràs com vas aconseguint resultats. No hi haurà una gratificació instantània i potser perdis la fe, però amb el pas dels mesos comprovaràs que el trànsit va creixent amb certa lentitud a l’ritme de el pla que segueixis.

màrqueting de continguts

Per què és tan important?

Se sol dir que el contingut és el rei d’internet. Gairebé qualsevol pàgina ofereix algun tipus, sigui un vídeo, entrades regulars en un bloc o guies que aprofundeixen en un tema concret. No obstant això, no tot el que trobaràs és de qualitat. Tingues en compte que el procés de creació sol ser senzill, però no tant el buscar la informació que necessita l’usuari i exposar-la de forma atractiva.

A més, els continguts han d’estar recolzats per una empresa que ofereixi un servei o producte de qualitat. Així, t’assegures uns bons resultats. Amb un contingut adequat, no et costarà posicionar el primer en diverses recerques. A l’utilitzar diferents paraules clau, les teves creacions apareixeran en les primeres posicions dels cercadors, cosa que farà que augmenti el trànsit de la teva web.

També potenciaràs la imatge de la teva marca. A l’explicar diversos temes, oferir consells, solucions o tendències de el sector, els usuaris acudiran a tu si veuen que el contingut val la pena. Això t’ajuda a crear i consolidar una posició de referència, la qual s’obté amb molt d’esforç. Sens dubte, aquesta és la principal raó per apostar pel màrqueting de continguts.

màrqueting de continguts

En definitiva, aquesta forma de fer màrqueting és una de les més utilitzades en l’actualitat, ja que ofereix bons resultats a llarg termini i la quantitat de diners que necessita per funcionar no és elevada. No obstant això, no oblidis donar-li als teus lectors alguna cosa que valgui la pena.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt