Tips per millorar el Disseny web de la teva empresa

Diseño web

Tips per millorar el Disseny web de la teva empresa

Diseño web
Tips per millorar el Disseny web. Imatge de https://pixabay.com/photos/programming-html-css-javascript-1873854/

Una pàgina web corporativa necessita un bon disseny. Amb ell transmetràs bona part de la personalitat de la companyia, atrauràs als clients i causaràs una impressió positiva. No obstant això, no et pots permetre actuar de qualsevol manera, hi ha molt en joc. Per no equivocar-te, t’oferim una sèrie de tips que et resultaran d’utilitat per millorar el disseny web de la teva empresa.

Com puc millorar el disseny web de la meva empresa?

Diseño web
Tips per millorar el Disseny web. Imatge de https://pixabay.com/es/illustrations/dise%C3%B1o-web-dise%C3%B1o-web-sitio-web-3411373/

Contingut rellevant

El bloc d’una web corporativa és una part fonamental, la qual sol deixar-se descurada. En ell has de informar de les novetats tant de l’empresa com de el sector, així com respondre a les necessitats que puguin tenir el teu públic. A més, no oblidis de cuidar els textos de les diferents pàgines. Per a això hauràs de crear un missatge clar que es mostrarà en cada apartat.

Cal evitar continguts superflus, que no arribin a cap costat i que no donin dades d’utilitat als usuaris. Si entren a l’apartat “Qui Som”, han de trobar informació rellevant sobre l’empresa i no uns pocs retalls. D’aquesta manera, coneixeran millor a l’organització i la seva missió. Tingues en compte que aquest és només un exemple.

L’ús dels colors

Els colors de l’empresa seran presents en la seva justa mesura. No es tracta d’aclaparar, sinó de mostrar-los perquè l’usuari els reconegui. Això evitarà que pensi que està en una còpia. A més, a l’triar els tons has de cuidar que aquests casin entre si, que no resultin estridents i que la visualització de la web sigui l’adequada. Altrament, acabaries per perdre usabilitat, el que reduiria el trànsit.

Estructura clara i lógica

El web estarà estructura de tal manera que sigui senzilla d’utilitzar i hi haurà una relació lògica entre els elements. Així, l’usuari passarà d’un a un altre de forma orgànica i sense més complicacions. Si optes per un esquema enrevessat, costarà trobar el que s’estigui buscant. Per exemple, una pàgina de contacte que no és fàcil de visualitzar reduirà les possibles conversions.

Així mateix, facilita l’ús a diferents tipus d’usuaris. Els novells han d’orientar-sense obstacles i els experts necessitaran dreceres per navegar amb una major facilitat.

Imatges i tipografia adequada

Les imatges fan més atractiva una pàgina web. Un fons blanc i continu no és molt agradable i pot transmetre una sensació de deixadesa o d’amateurisme, just el contrari a la imatge que tracta de projectar una empresa. Procura que estiguin relacionades amb el sector i l’activitat que desenvolupes; si són molt genèriques, el web perdrà gran part de la seva personalitat.

Pel que fa a la tipografia, aquest s’ha de poder llegir i agradable per a la vista. De res serviria un tipus de lletra enrevessat, llevat que ho utilitzis en llocs puntuals com és el cas d’un logotip.

En definitiva, aquests són alguns tips que pots utilitzar per millorar el disseny web la teva pàgina web. Tingues en compte que aquest és un procés que porta temps i una mica d’assaig i error. No obstant això, acabaràs per aconseguir un web a l’alçada del que busques. Recorda que en SYB comptem amb un equip especialitzat en creació i disseny web

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt